squire
Mladji vodnik
|
Post by squire on Jan 22, 2010 1:44:09 GMT 1
Posto sam upravo bio na chatu, pozivam vasu Vojnu Policiju da intervenise u slucaju lika po nicku Rokosovski jer je malo ipak preterao sa uvredama. Ovom prilikom mu porucujem da nema potrebe da pljuje ikoga jer smo mi civilizovan narod, cak i ako mu se ne svidja suprotno misljenje. Kao sto sam rekao svrha ovog foruma je valjda da privuce sto vise clanova pogotovo iz Srbije koji ce saradjivati a ne medjusobno se pljuvati, ukoliko sam pogresio napusticu ovaj forum iako je jedini o mojoj omiljenoj igrici BK, na srpskom jeziku.
|
|
Desert
Vojna Policija - Military Police
|
Post by Desert on Jan 22, 2010 3:00:24 GMT 1
,,Ako smem da dodam'' ? Je li ovo postalo toliko ozbiljno? Pomislio sam da je ovo samo decacko prepucavanje. Obracam se svima: Ako mislite da nastavite ovako, preporucujem vam da se prebacite na Counter-Strike. Tamo je prosek godina 13 i lako bi ste se uklopili sa ovakvim postovima. Plus ne morate da lazete za godine kao ostala deca posto ste iznad proseka. Sqire: Zasto majstor pusta loseg igraca da se svercuje? Kao sto rekoh, nisam BK multiplejer igrac. Samo pitam.
|
|
|
Post by knightser on Jan 22, 2010 9:51:11 GMT 1
Pozdrav za mog prijatelja Rokosovskog!!! Drago mi je da ces ti da me pljujes, jer te niko nikada nije sreo na GS. Sada vidim da je ovo neki sektaski forum, koji ne trpi suprotna misljenja tako da vam zelim da nastavite da se drzite zajedno i igrate medjusobno/preko IP najbolje. Pozdrav za Aleksandra Djokica moderatora, fenomenalnog igraca BK MP, i kreatora mapa za La Platu. Odjavljujem se sa ovog foruma, a toplo to preporucujem i tebi moj prijatelju.
|
|
Pupin
|
Post by Pupin on Jan 22, 2010 10:17:56 GMT 1
Kao prvo,nismo mi nikakav sektaski ili multiplejer forum ili forum nekog multiplejer klana.Ovo je forum koji okuplja ljubitelje Blitzkrieg-a i njegovih derivata (modova,ekspanzija...),i nastavlja da cuva tekovine nekadasnjeg BK Portala.Drugo,sva vasa prepucavanja sacuvajte za privatne poruke,chat-ove ili gde god vec komunicirate.Mani se te otrcane retorike:" Ja sam ovde bog,ja igram godinama,on nema pojma i ko je on da ocenjuje moje mape..."Ako vec imas toliko iskustvo,pomozi onima koji tek pocinju,daj neki savet,obogati sadrzaj foruma,a ne da odes s njega posle mesec dana,cim tek neko pecne prvi put...
Ne znam ni jednog ni drugog,tako da ne stajem ni na ciju stranu,zato smirite strasti i ponasajte se kao odrasli ljudi...
|
|
6sic6
|
Post by 6sic6 on Jan 22, 2010 10:52:27 GMT 1
Mislim, ako se nekom nesvidja mapa, neka kaze ali na kulturan i konstruktivni nacin, nemogu ja sad ici i pricati npr. mr.frostu kako se meni nesvidja njegova mapa, ja sam uradio dosad jednu SP mapu, on preko 100... mogu ga savjetovat, pitati, ali nemog mu napisati kako je njegova ma mapa sranje, ako I JE sranje kazes mu lepo,"meni se ne svidja mapa, npr. zato jer je prevelika, previše drveca, premalo pešadije" tvoja kritika mora biti zasnovana i konstruktivna.
|
|
|
Post by rokosovski on Jan 22, 2010 12:22:30 GMT 1
Pozdrav ljudi! Kao prvo ne secam se da sam nekoga sinoc pljuvao na chatu, a i kako bih kada smo moj prijatelj pancer i ja bili u igri i posle toga na mapi razgovarali o jacini pojacanja. Citajte: squire laze da sam bilo koga vredjao, a to moze da potvrdi i pancer. Drugo: dok vas dvojica niste dosli na sajt niko nikada nikoga nije prozivao za bilo sta, zakljucak izvedite sami. Trece: mozda me nikada nisi sreo na gs sto proizilazeci iz ukusa mapa, kao sto se moze sabrati 2 i 2, TI I JA NE IGRAMO ISTE MAPE, jer ja volim mape sa manevrima od velicine 8 pa nadalje, a pitaj neke momke iz btr, recimo gustela da li je ikada igrao sa mnom i zasto me je zvao jos pre 2 godine u btr klan. Zato te molim da ne napustas ovaj forum nego da lepo dodjes ovde na chat oko 21 da se ne bi vijali po gs mozes i da povedes neke prijatelje iz Generala posto ocigledno ne volis da se druzis sa nama kao sto se svi ovde opusteno druzimo i igramo kao deca.
|
|
|
Post by rokosovski on Jan 22, 2010 12:56:02 GMT 1
Zaboravio sam jos samo nesto, na nijednoj mapi los igrac ne moze da se slepa,pre ili posle se to pokaze i partija je gotova.
|
|
squire
Mladji vodnik
|
Post by squire on Jan 22, 2010 22:10:26 GMT 1
Pozdravljam sve pripadnike bks klana! Najpre bih cestitao mom prijatelju na jucerasnjoj akciji hapsenja i porucio bih mu da se sledeci put malo bolje skocka za kamere! ) Ta policija radi svoj posao za razliku od ove vojne policije jer, da ne bih bio nepristojan kao drug Rok, reci cu da ne govori istinu i da je na chatu juce rekao doslovno- idem sad na forum da ga ispljujem. Takodje, je receno da smo mi kvislinzi, noob-ovi, quitteri *prisutni bili panzzer, Gagi+jos neko:))) i ne znam vise sta. Ne znam ko je bks klanu dao ekskluzivno pravo da budu jedini zastupnici Srbije, srpskog naroda ili ne znam vec srpskog sta u BK MP. jer smo mi igrali pod oznakom [SER] pre nego sto smo saznali za vas klan i igracemo i nakon toga. Stoga ne smatram da su kvislinzi svi oni koji se ne slazu sa vama i igraju sa igracima iz drugih zemalja. Nasa namera je bila da postepeno udjemo u vas klan jer u njemu ima vrlo dobrih momaka kao na pr. Panzzer(izvinjavam se ostalima, nisam ih upoznao), ali zbog ovakvih likova tesko da ce doci do toga. Na kraju krajeva, konformizam koji zagovara drug Rok gde ce svi da se slazu, meni licno deluje prilicno glupo. Ne znam ko je zapoceo ovo ali se nadam da ce se zavrsiti a majstoru manevrisanja koji je odbio da udje u BTR klan )) porucujem da se malo kultivise jer ce i ubuduce odbijati nove clanove koji se bar malo ne slazu sa njegovim misljenjem.
|
|
Desert
|
Post by Desert on Jan 22, 2010 22:29:25 GMT 1
Vrlo interesantno.
Razmislite svi jos jednom o Counter-Strike-u.
Najozbiljnije vam kazem.
|
|
squire
Mladji vodnik
|
Post by squire on Jan 22, 2010 22:32:06 GMT 1
No comment.
|
|
IronBike
Potporucnik
prepare for battle
|
Post by IronBike on Jan 22, 2010 23:40:12 GMT 1
Moram da kazem samo jednu i poslednju stvar oko ove rasprave... Takodje, je receno da smo mi kvislinzi, noob-ovi, quitteri ... ovo nije bilo upuceno vama nego je bilo rechi izmedju nas oko generals klana..Druze poslacu ti jedan link na pm gde cesh se uveriti u to da smo svi mi to shto si ti naveo u nechijim ochima... Mislim da je ovo bilo sve od mene shto se tiche rasprave...
|
|
squire
Mladji vodnik
|
Post by squire on Jan 23, 2010 0:26:15 GMT 1
Rasprava nije ni bila oko generals klana, vec oko mapa koje se igraju i razlicitih ukusa povodom toga. Inace generals klan ne podnosim i najvece mi je zadovoljstvo da ih dobijem na njihovom terenu, odnosno njihovoj mapi kad uspem da se sastavim sa mojim prikom. Znam da cu zbog toga biti u njihovom Hall of shame ali zabole me k..... za to. Zao mi je jedino sto se svadjamo medjusobno ali takav smo valjda narod jbg.
|
|
Desert
|
Post by Desert on Jan 23, 2010 0:40:48 GMT 1
Kako bi bilo da sad ovo prenesete na bojno polje Blitzkriega.
Izvestite me o rezultatu. (Ne zanima me jedna partija. Ona ne dokazuje nista.)
|
|
|
Post by rokosovski on Jan 23, 2010 2:16:44 GMT 1
A o tome se radi. Toliko mi je bitno da sam zaboravio. Neko ovde ima povredjenu sujetu. To za kvitere, nubove i sl. ne secam se, ali za kvislinge se secam. Da si vise na ovom sajtu znao bi da sam ja do sada prozvan i kao da mi je mali, i da imam IQ 23- to sam u zajebciji rekao sam za sebe ( da salio sam se na svoj racun, zamisli) i da imam losu strategiju. Gagi je u tom kontekstu ne gagi nego Dragica, nema m... da udari tu i tu, da nista nije j... u svom zivotu, paja citaj cika - velja je jos mlad ali naucice, neko kada kaze Paj. uvalimo mu j... i tako dalje i tako dalje. S toga nemoj da se bavis tim decijim glupostima ko je kome sta rekao i tuzicu te mami i tati, jer se uz takav razgovor dobro zabavimo, a bogami i druzimo. I ostavi se brate vise glupe rasprave i kada se ukljucis na chat nema potrebe da gledas sta piskaramo pa mi posle dolazis ovde ovaj je rekao to i to. Sto rece desert prekidamo sa raspravom i sve ostalo mogu da kazem na bojnom polju, dodji nekada u 21 na chat, da se druzimo bez glupih, nepotrebnih rasprava i svadja.
|
|
ГАГИ
|
Post by ГАГИ on Jan 23, 2010 9:21:59 GMT 1
Kako bi bilo da sad ovo prenesete na bojno polje Blitzkriega. Izvestite me o rezultatu. (Ne zanima me jedna partija. Ona ne dokazuje nista.) Desert ti malo pricas al kad kazes svaka ti odise mudroscu ;D Culi ste naseg druga Deserta i msilim da je to najbolje resenje za prevazilazenje sukoba. Ajd sad lepo da svi zaboraviom ruzne reci i da igramo Bk.
|
|